NYT

10 / 10 – 2022:

Der er løbet meget vand i åen siden sidste nyhedsopdatering!

Men jeg underviser igen – efter en lang corona pause – og det er SÅ dejligt at være igang igen. Jeg har det igen som om at jeg aldrig er bestemt til at lave andet 😉

Det er en fornøjelse at formidle yogaen til jer igen <3

Største forandring er yogasalen, som nu er i Øster Jølby – Soul Studio Morsø. Her er rigtig dejligt at være – jeg er så glad for min beslutning herom. Vi kan i alt være max 14 deltagere i salen.

 

Her kan du opdatere dig på Hjertested og Corona virus

1/12

Corona raser på mors, og jeg lukker for fysisk fremmøde på holdene, og tilbyder i denne tid i stedet ONLINE YOGA.

 

26/9:

Vi er godt i gang. Næste forløb starter i uge 43. Se mere under Næste holdopstart.

Jeg har desuden besluttet at flytte aftenholdene til Vils Fritidscenter. Jeg er stadig underlagt pladskrav, og derfor gav det god mening at flytte for en (corona) periode – så flere kan være med!

 

4/8:

Endelig!

Ny sæson starter i uge 33!! Dog med begrænset pladser, pga fortsat pladskrav fra myndighederne. Se mere under Næste HOLDOPSTART

 

25/5:

Jeg er fortsat ufrivilligt lukket

 

Kh Birgitte

 

5/4:

Kære alle der har været tilmeldt yoga her i jan-marts (evt juni)

Som det ser ud, så får vi vist ikke lov til at gå i gang lige med det samme. Jeg tror heller ikke på efter påsken – men jeg er naturligvis klar med det samme vi får lov! Og det vil glæde mig hvis også du er <3 Men vi må væbne os med tålmodighed – og kan krydre med den taknemmelighed vi hver især kan finde i vores liv – stor som lille.

Jeg returnere pengene for den tabte yoga.

Kontakt mig meget gerne, hvis netop din betaling ikke er kommet i løbet af et par uger. Jeg håber på din tålmodighed. Det kan godt være jeg har brug for bankoplysninger for at returnere. I så fald, kontakter jeg den enkelte.

Jeg ønsker jer en fredelig og god påske – og opfordrer også til at holde afstand og blive hjemme!

Allerkærligst, Birgitte

 

Pt. ser jeg mig nødsaget til at lukke for yogaen, i henhold til regeringens retningslinjer.

Følg med her eller på facebook gruppen “Yogi hos Hjertested”, for at vide hvornår vi starter op igen

16/3:

Kære alle – jeg håber at være nået ud til alle, om at der jo ingen yoga er denne uge, og sandsynligvis heller ikke næste uge. 
Udgangspunktet er, at alle hold starter den nye sæson her først i april. Der er fortsat plads på alle hold.
Mht kompensation for manglende yogasessioner, så håber jeg at du vil indhente de aflyste gange ved at deltage på holdene her i foråret/sommeryoga + evt alternative datoer, for at samle alle op.
Derudover kunne en løsning være, for jer der fortsætter i løbende sæsoner, et “tilgodebevis”, således at du modregner næste gang du skal betale for en sæson.
Det er hele min indtjening jeg ellers skal refundere, og jeg har ikke andre indtjeningsmuligheder imens det her står på. Jeg håber på forståelse herfor.
Men jeg synes ikke noget er afgjort endnu mht evt hjælpepakker fra staten til små selvstændig som jeg.
Jeg håber at vi alle kommer godt ud på den anden side af denne oplevelse.
Solen skinner, naturen indbyder som vanligt – og nu er også en bedre tid end nogensinde, at rulle måtten ud derhjemme <3 Din krop ved hvad du skal.
Kh Birgitte