Mindfulness kursus forløb

Mindfulness – Hjertested

 

PT INGEN, men hvis du er interesseret – lad mig vide det

__________________________

 

Tilmelding via birgitte@hjertested.dk / pb facebook / 20457207

Betaling bedes venligst ske via mobilpay 37404

 

Kurset er for alle niveauer, nybegynder og øvede – da min erfaring siger mig, at gentagelser i dette felt, aldrig kan være for meget!

 

Læs mere om beskrivelsen af Mindfulness kurset herunder.

Et skriv for dig der læser med hjernen – og et for dig der læser med hjertet! Det ene er ikke bedre end det andet. Det er blot to måder at invitere dig til dette kursus. Jeg er bedst til det med hjertet! Det kan blive smukt og langt. Men nogle gange er det også godt med kort og præcist! Så læs med herunder;

 

Et ”Hjerne-skriv”; helt konkret!

Få redskaber til at håndtere stærke følelser, uro og smertelige tilstande.

Lær teknikker til indre ro, evnen til at berolige dig selv og slappe af, få kontrol over tankerne.

Du kan med fordel deltage hvis du kender til stress og tankemylder. Mangel på overskud og overblik.

 

Et “Hjerte-skriv”;

Træning i bevidst nærvær. Nærvær i dit liv. Det modsatte er fravær i dit eget liv! At du ikke er mentalt til stede i det øjeblik du lever, lige nu – men at du lever dit liv mens du er optaget af oplevelser fra fortid og måske bekymring for fremtid.

For mig er det; At finde sit Hjertested! Der hvor du ved hvad der sker lige nu, i og omkring dig. Der hvorfra du ved hvad du skal vælge – hvad der føles rigtigt og forkert. Derfra du kan mærke dyb glæde og medfølelse for dig selv og andre. Også der hvor sandhed og autenticitet findes – som så kan opdyrkes og styrkes. Hvad ville dit Hjerte gøre? Du ved det <3

Hvis du føler dig væk fra denne sandhed og viden-af, kan du genfinde det!

Jeg vil gerne hjælpe dig. Den største indsats er dog fra dig selv – og det er dét jeg selv elsker ved denne ”træning” eller levevej. Jeg kan hjælpe mig selv. Det er ret enkelt, men det kræver en beslutning. At lære denne ”teknik”, som så vil kunne blive en mere integreret del af dit liv, hvor du mere naturligt er til stede. Hvor du igen og igen vælger at prioritere dit eget velbefindehed og måske også for mennesker omkring dig.

 

Tak fordi du læste med <3 Jeg håber at kunne dele min viden med dig – hvis du har lyst og behov, så vær med!

Kærligst, Birgitte