Hjertested H E A L I N G

Hjertested  H E A L I N G  v/birgitte jespersen

 

Healing er svært at forklare. Det handler om noget vi ikke kan se, og som ikke kan bevises på nogen videnskabelig måde.

Mit ønske for dig med healingen, er som udgangspunkt velvære – ro, restitution og afspænding. Ligesom mit udgangspunkt også er at bevare det på et så fysisk plan som muligt.

I min behandling er den fysiske berøring det primære element, gennem nærvær og i et meditativt ”rum”.

Den bevidste berøring gennem behandlingen kan lindre både smerter og stress. Det får kroppen til at udskille et hormon der hedder oxytocin som kaldes også glædes- eller lykkehormonet, eller krammehormonet. Oxytocin påvirker vores centrale nervesystem, og kan være medvirkende til, at vi føler mere velvære og føler os mere afslappet. Vi stresser af. Hormonet kan faktisk måles i en blodprøve. Der er også andre ting som naturligt får kroppen til at producere dette hormon, som gør os så godt! Heldigvis.

Healingen kan efterlade dig med fornyet energi og måske også oplevelsen af klarhed.

Du kan også bruge healingen som en støtte til personlig udvikling, det at skabe forandring – mentalt, følelsesmæssigt, fysisk, og spirituelt.

Ligeså kan det være et supplement til evt. øvrig behandling.

En anden årsag til at søge healingen kunne være behov for at genfinde jordforbindelse, og det at ”komme hjem i kroppen” igen.

Jeg har fundet denne beskrivelse, som giver rigtig god mening for mig;

”En healer helbreder ikke, men skaber den tilstand som styrker evnen til at selvhelbrede. ”

Sådan foregår det;

Vi sætter en time af til behandlingen, og mødes først over en kort snak om hvad der rører sig i dit liv, eller hvad du ønsker fokus på. Så ligger du på briksen, med tøjet på, og får et tæppe over dig, der kan holde dig lun. Så begynder jeg at lægge hænderne på dig, som regel fødder/ankler først. Jeg taler ikke under healingen, og det behøver du heller ikke, men du må gerne. I baggrunden spiller lidt blidt musik. Men lad mig endelig vide hvis du helst vil have stilhed. Stilheden kan være en vidunderlig frihed, ligesom det også måske første gang er noget man lige skal vænne sig til.

Nogle oplever en masse under healingen, som varer ca. 45 min – andre mærker intet… men det betyder ikke at du ikke har haft gavn af behandlingen. Nogle oplever at sanse fx kulde/varme/prikke fornemmelser, eller en form for lidt bevægelse selvom man jo ligger stille. Andre måske nogle tanker eller indre billeder, der kan minde lidt om at drømme. Andre igen oplever følelser, der kan være alt fra stor glæde/taknemmelighed til måske tristhed. Alt sammen er processer i det der kan ske under healingen.

Giv dig selv lov til at have en rolig dag efterfølgende, hvis det er muligt.

Jeg tror at ovenstående dækker det, som jeg føler jeg kan komme på at fortælle, om min healing… sidder du tilbage med spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig og spørge.. Måske kan jeg svare på det! 😉

Hvis du er draget af min beskrivelse af healingen og mit Hjertested virke – så kan du booke en tid. Jeg har primært tid i hverdage mellem 11-14.

 

TAK for din interesse <3